vanaustinnaarbostin.reismee.nl

Update

Goedemorgen/middag. Het is 4 oktober DE DAG, maar er is al zoveel gebeurd ik dacht dat wil ik wel vast aan jullie kwijt.

Het is hier goddelijk weer 's avonds nog 26 graden we roepen elke dag wel een keer dat het zo lekker is. Gelukkig hadden jullie ook mooi najaarsweer zie en hoor ik hier en daar. Dinsdagmiddag hadden we een afspraak metonze TanningLady, zij kwam nu thuis had een tentje bij zich en sprayde ons lekker mooi bruin :) Like it.

Afgelopen woensdag zijn Eric,Joyce,Joeri,Ewie en Mieke in Houston aangekomen en zijn donderdagochtend hier in Austin aangekomen. Woensdag waren Dolf en Liedy, Sylvia,Peter en Feline ook al hier. Wendy had schattige welkompakketjes gemaakt en dat is zeer gewaardeerd. Na aankomst moest iedereen zich snel gereed maken want 13.30 was hier in ons huis afgesproken. Om 14.00 gingen de dames op weg naar the Four Seasons hotel voor een verrassings High Tea, en de mannen gingen schieten. Hele leuke middag voor iedereen, en gelijk om kennis te maken. Na de tea zijn we naar de "Chinees" geweest heet hier Panda Express en is een McDonald Chinees zal ik maar zeggen. Wendy kreeg haar Bachelorette party met Sylvia,Supriya,Tori, Marleen en Laura. Naar de Spa en boeren Golf.

Vrijdagochtend met E,J,J,E en M een korte Citytour met eerst een bezoek aan UT's Co-op en daarna de onvermijdelijke Capitol. Om 12.15 Wendy ontmoet bij Mozart's dat is een leuke koffietent aan de Lake. Zij had daar inmiddels 2 Duitse vrienden, die ook voor de wedding over zijn, ontmoet. 's Middag naar de locatie van de Wedding om te oefenen, was hartstikke leuk opstellen aan welke kant moet je lopen waar ga je zitten. De "minester" dat is degene die Wendy en Mark zal trouwen was er ook. Leuke man. De rol voor Peter is ook iets groter dan door de aisle lopen.

En daarna naar de stad voor het Rehearsal dinner, zoals de traditie zegt aangeboden door Buz en JoAnn (Mark's ouders) Texas BBQ buffet, heerlijk ong. 60 mensen waarvan we er nog niet veel kenden maar dat is nu anders heel leuk .Aangekondigd door de ceremoniemeester Matt (Marks broer) hebben Syliva, Tori en ik een speech gedaan. Pfuhhh Sylvia ging eerst en dat was al zo lief en emotioneel en daarna kwam ik. Ik kon het uit mijn hoofd maar kon niet eens beginnen tranen in mijn keel en zo. Maar eenmaal op weg ging het wel, had beter gekund maar ja je doet het maar 1 keertje. Gelukkig had Matt ook nog wat te zeggen na mij en dat was veel luchtiger dus klaar! Kreeg overigens lovende kritieken haha. Vanmiddag verder om 14.00 hair en make-up. en 18.00 de Ceremonie.

Tot de volgende keer.

A quick update, We had our family and friends coming in on Thursday. In the afternoon JoAnn and I hosted a High Tea in the Four Seasons in Austin, just for the ladies. The men went to the shooting range. Wendy had her Bachelorette party in the Spa and Playing a sort of Golf. Fridaymorning a Citytour to the UT Coop en the Capitol, coffee at Mozarts on the Lake. In the afternoon the rehearsal on location. And Fridaynight Rehearsal Dinner hosted by Buz and JoAnn, met a lot af family and friends, and the are SO nice. I said a few words to the couple and was very emontional, what can you do :)

Today is the day, talk to you later. Love Cora

Reacties

Reacties

Chris

Alvast allemaal gefeliciteerd. Ha, daar ben ik net op tijd bij.
Groetjes aleemaal, Chris

alie en jan

gefeiliciteerd. wAt lief dat je dit met ons deelt. Uit athene

Sam Lanham

Best Wishes to our Wendy and Family. Lots of hugs from Atlanta.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!